Facadeskilte er det bedste førstehåndsindtryk du kan give til kunden og er dit ansigt udadtil. Derfor er det vigtigt at du får en flot facade i høj kvalitet, det giver kunden det rigtige indtryk om tryghed og professionalisme. Kamark har mange års erfaring med facadeskiltning og vi hjælper dig med alt fra galgeskilte, til det store farvestrålende udskåret facadelogo med LED lys.

Vi har igennem tiden kommet med løsninger tilpasset nøjagtigt til kundens facade ønsker. Alt omkring materialer, grafisk design, størrelsesforhold og ikke mindst den visuelle værdi som der bliver skabt med det rigtige skilt. Hos Kamark samarbejder vi nemlig med kunden om at fremstille den perfekte facadeløsning. Vi har styr på det hele, lige fra idé og design til montering af de færdige facadeskilte på din bygning. Hos os handler du ikke bare produkter, du finder løsninger! Med vores mange års erfaring med led lys og facadeskilte er vi din optimale samarbejdspartner når du skal have et nyt facadeskilt.

Kontakt os endeligt for at høre mere om facadeskiltning og belysning, eller se flere eksempler på facadeskilte på vores Instagram.