top of page
shutterstock_379609972.jpg

Sponsorskiltning

Foreninger og sportsklubber er dybt afhængige af den støtte, de får fra de lokale og nationale virksomheder

Når du som virksomhed har givet din støtte til en forening eller klub, så forventer du også, at du får profilering af din virksomhed til gengæld. Denne profilering skal have den rette kvalitet og holdbarhed, uanset under hvilke forhold den vises frem.

Sponsor skilte


Foreninger og sportsklubber er dybt afhængige af den støtte, de får fra de lokale og nationale virksomheder. Når du som virksomhed har givet din støtte til en forening eller klub, så forventer du også, at du får profilering af din virksomhed til gengæld. Denne profilering skal have den rette kvalitet og holdbarhed, uanset under hvilke forhold den vises frem.

Dine sponsorskilte kan laves i næsten alle former og størrelser. Dog har en del foreninger nogle helt faste størrelseskrav. Det gælder naturligvis især sponsorskilte, som skal placeres på bander og lignende. Men også hvis de skal på en sponsortavle, sammen med foreningens øvrige sponsorer.

Fast reklameplads i form af sponsorskilte i hallen eller på stadion, bør udnyttes optimalt. Kamark  producerer  reklameskilte, der både kan hænge indendørs og udendørs. Hos Kamark printer vi direkte på skiltepladen, og sparer derved materialer til folie. Dette er til gavn for både miljøet og økonomien. Vi printer på både aluminium, pvc, træ, glas mm.

Hvis du skal vælge din forenings sponsortavle, vil det være en stor fordel for dig at involvere Kamark Skilte på et  tidligt tidspunkt i idéfasen. Med adskillige årtiers erfaring i skiltning, kan vi hjælpe dig med at gennemskue eventuelle faldgrupper i forhold til udformning og placering – allerede inden udfordringerne opstår.

Tag os med på råd, hvis du selv skal levere skiltning til den forening eller klub, som du støtter. Eller hvis du sidder i en forening eller klub. Du har måske brug for gode ideer til, hvordan du skal vise dine sponsorer at I sætter pris på deres støtte.

Kontakt os og hør om vores idéer og erfaringer.

Kontakt Kamark A/S

bottom of page