Glasdekorationer er meget effektive og derfor også meget anvendt. Især i de større kontorlandskaber er glasvæggene blevet meget almindelige. Væggene har den store fordel at kan adskille lokalerne, men man bevarer stadig lyset og rummeligheden. Men oftest kræver disse en eller anden form for dekoration. Det er oftest for stemningens og udseendets skyld. Det er dog også for at skabe diskretion ved blandt andet mødelokaler og lignende. Med vores print- og folieskæreafdeling kan vi lave stort set alle farve- og udskæringsløsninger.
Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for dekoration til glasvægge, lige fra selvklæbende folie-tekster og logo til hel-indpakninger – alt i højeste kvalitet.
Læs også mere om vores specialfolie SQUID HER 
Uanset om det er udskåret folie, digitalt print i fuld farve eller en kombination af disse. Men du behøver ikke at nøjes med glasvæggen du kan også få folie på din bil.

Vi kan også tilbyde foliepåsætning til private: vinduer, vægge, glaspartier – ja alt!

Måske er du i tvivl om, hvordan det hele skal se ud? Kamark Grafisk sætter også gerne layoutet op for dig. Vi hjælper gerne helt fra idé til færdig produkt.

Giv os et ring, en mail eller kom forbi til et besøg.

Kontakt os for at høre mere om din virksomheds muligheder for glasdekorationer.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.