Skiltepyloner
Der er her tale om en elegant og meget synlig skilteløsning ved firmaindkørslen eller ude ved vejen. Skiltepyloner kan fremstilles med eller uden lys – alt efter hvad du ønsker.
En pylon er en tydelig genkendeligt – både for dem, der normalt færdes på stedet og dem, der er gæster i området. Skiltepylonen kan fx. også bruges som informationstavle for besøgende, der skal finde dit firma, tlf. nr., mail, åbningstider mm.

En skiltepylon er et eksklusivt skilt, der signalerer kvalitet og stabilitet – samtidig med at fungerer som en flot reklamesøjle for firmaet. Du kan fordelagtigt anvende en pylon i tilfælde, hvor flere logoer skal profileres samtidig. Dette kan være tilfældet hvis flere virksomheder er på samme adresse.


Kamark Grafisk leverer pyloner i flere modeller – i et tidløst design. Vi laver pylonerne individuelt, med eller uden LED-belysning, med skrift alene eller med både tekst og logo.

Din virksomhed kan få sin helt egen unikke skiltepylon udenfor jeres virksomhed.

En pylon er flot skiltning, god investering og en lækker og elegant måde at byde besøgende velkommen til din virksomhed på. Den højner genkendeligheden og troværdigheden overfor dine kunder.

Kontakt os gerne for at høre mere om skiltepyloner.

Kontakt os og vi hjælper dig med dine skiltepyloner.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.