Interne skilte er ofte en sammensmeltning af forskellige emner. De bruges til at dekorere dit domicil indendørs, samtidig med at være informative for at guide kunder eller medarbejdere. Vi tilbyder mange løsningsmodeller på interne skilte. Det kan f.eks. være folieprint og skæring, til skiltning i materialer som glas, akryl, aluminium og stål.

Hos Kamark har vi lang erfaring med intern -og henvisningsskilte. Alt fra mindre virksomheder, til store offentlige byggerier. Dette være f.eks. piktogramskilte, ligesom dem vi typisk ser på toiletdøre, til store skiltevægge som vi fx ser på sygehuse.

Kamark finder sammen med kunden, den bedste løsning blandt de mange forskellige mulige interne skilte, så din skiltning er enkle og overskuelig og gør det nemt for dine kunder at navigere rundt i jeres bygning.

Vi har forskellige skiltesystemer til indendørs skiltning som dækker alle de behov for skiltning, som du står og mangler.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, eller tage et kig på vores instagram for mere inspiration.