Henvisningsskilte handler om at kunne finde rundt for kunder i en butik eller gæster i en virksomhed. Det er en stor hjælp for disse at skiltningen er i orden. På enkelt vis skulle man gerne kunne danne sig et overblik over, hvor man skal hen eller hvor hjælpen kan findes. Derfor er wayfindingsklite, effektive for både dine kunder og dit personale. Hos Kamark har vi lang erfaring med skiltning, fra mindre virksomheder til store offentlige byggerier.
Dette være sig både piktogramskilte, ligesom dem vi typisk ser på toiletdøre. Men også store skiltevægge, som vi fx ser på sygehuse. Der findes mange elegante løsninger i materialer som glas og aluminium. Med kombinationen af vores print- og fræseafdeling, kan vi naturligvis også tilbyde mange helt individuelle løsninger. Vi kan hjælpe dig med alle dine wayfindingskilte – lige fra idé og design til produktion og montering. Giv os et ring, en mail eller kom forbi til et besøg.

 

Bestil dine standard skilte i webshoppen eller kontakt os for at høre mere om henvisningsskilte.

Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.