Byggepladsskilte med tydeligt CVR-nr og firmanavn er blevet en lovpligt på alle private byggepladser i Danmark. Få opfyldt dette lovkrav ved at få et byggepladsskilt, håndværksskilt eller ejendomsmæglerskilt med cvr-nr produceret. Selvom det er lovpligt får du stadigvæk positiv opmærksomhed og god reklame under bebyggelsesperioden med et godt byggepladsskilt.

Dine byggepladsskilte kan i dag produceres med direkte UV print på pladerne. Ved brug af denne metode, sparer du miljøet for unødvendig brug af pvc-folie papir og affald samtidigt med at du får et slidfast skilt. Det kan holde til alt vind og vejr i mindst 5 år uden at farverne på budskabet falmer.

Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, lige fra midlertidige byggepladsskilte eller ejendomsskilte med udskiftelig skilteplader til lynhurtig og enkel montering ved vej og indkørsel, direkte i jorden foran huset eller byggepladsen et langtidsholdbart stilladsbanner med print.

Hvad skal der stå på et byggepladsskilt?

Det skal tydeligt fremgå på byggepladsskiltet hvilke virksomheder der arbejder på pladsen. Derfor skal CVR-nr og virksomhedsnavne fremgå af skiltet.

Hvor skal byggepladsskiltet stå?

Byggepladsskiltet skal være placeret på byggepladsen i en højde og på en måde, så informationerne er synlige og let kan læses fra offentlig tilgængelig vej.

Hvilken holdbarhed og kvalitet skal du bruge?

Vores byggepladsskilt bliver udført i yderst holdbart materiale som kan modstå alt dansk vejr. Vi printer på slagfaste sandwich plader som er bestående af aluminium med en kerne af plast. Stativet på byggepladsskiltet er varmgalvaniseret stålrør, med UV-print der sikrer at printet ikke falmer.

Hvis du er i tvivl om hvad kravene er for dit kommende skilt eller du ikke ved hvordan det skal se ud, så kan du altid finde inspiration på vores instagram eller kontakte os – vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig. Lige fra idé og design til produktion og montering.