Byggepladsskilte med tydeligt CVR-nr og firmanavn er lovpligtige på alle private byggepladser i Danmark. Dette kan udnyttes til at få lidt god reklame ud af det, når skiltet nu skal være der.

Dine byggeplads skilte kan i dag produceres ved direkte print på pladerne. Ved at vælge denne metode sparer du miljøet for unødvendig brug af pvc-folie, papir og affald.

Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, lige fra midlertidige byggepladsskilte med jordspyd til store plader eller stilladsbannere med print. Der er forskel på den optimale betragtningsafstand fra byggeplads til byggeplads, og lovgivningen slår fast – skiltet skal kunne læses fra offentlig vej.

Nogen steder er det muligt at stikke et jordspyd ned ved vejkanten, men det er det ikke altid. I disse tilfælde kan det være en fordel at have lidt større byggepladsskilte til disse lokaliteter. Hvis du er i tvivl om hvad kravene er for dit kommende skilt, og hvordan det skal se ud, så kan du altid kontakte os – vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med dine skilte.

Vi laver alt fra idé til udførsel, derfor kan vi trygt sige: Kamark Grafisk – alt samlet ét sted.

Hvis du ikke har behov for hjælp til idé og layout til dit skilt, så behøver vi bare en færdig pdf-fil med layout til dit skilt eller banner. Kom ind og se, eller kontakt os telefonisk eller på mail og hør nærmere.

Kamark Grafisk har stor erfaring i print og opsætning af skilte og leverer også løsninger, hvor flere underentreprenører deltager i skiltningen.

[crellyslider alias=”7-bygge”]

 

Kontakt os for at bestille eller for at høre mere om byggepladsskilte.

Hvad skal der stå på et byggepladsskilt?

Det skal tydeligt fremgå på byggepladsskiltet hvilke virksomheder der arbejder på pladsen. Derfor skal CVR-nr og virksomhedsnavne fremgå af skiltet.

Hvor skal byggepladsskiltet stå?

Byggepladsskiltet skal være placeret på byggepladsen i en højde og på en måde, så informationerne er synlige og let kan læses fra offentlig tilgængelig vej.