Tryksagsmuligheder
I 2013 blev tryksagsproduktion en del af hverdagen hos Kamark. Med digital printproduktion på diverse papirkvaliteter og selvklæbende labels blev der åbnet op for flere tryksagsmuligheder. Vi kan derfor hjælpe dig med print på alt det, du har brug for i dit salgs- og administrative arbejde. Det være sig visitkort, brevpapir, kuverter, salgsflyers, brochurer osv.

Vi kan klare alle tryksager til at afdække dit behov som forbruger vi kan blandt andet lave; Flyers / løsblade, foldere, hæfter, kataloger, visitkor, blokke, kuverter, plakater, postkort, øjeblikkelig print og layout samt idé udvikling.

Hvis du kun selv ved du skal bruge nogle plakater, men ikke selv kan udføre designet dertil, så kan Kamark Grafisk også klare den del for dig. Vi har alle de tryksagsmuligheder du kan komme i tanke om, og vi kan hjælpe dig med at udføre dem fra start til slut.

Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til, for at blive set. Og vi leverer det bedst mulige resultat – både med hensyn til pris og kvalitet. Vores fleksible organisation gør det samtidig muligt at kunne levere dine tryksager inden for få dage.

Hvis du selv har styr på hvilket produkt, du skal bestille og dit printdokument er færdigt til produktion, så kan du med fordel klare processen selv på i vores nye webshop.
Hermed opnår du også økonomisk besparelse. Ellers er du også meget velkommen til at kontakte os og vi vil rådgive dig om hvilket produkt og produktionsform som er mest egnet til din tryksag.

[crellyslider alias=”23-tryksag”]

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores tryksager og maskiner hertil.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her