Bannere & Flag.
Udendørs bannere bliver mere og mere populære som blikfang til virksomheder og forretninger. Der kan vises mange budskaber til de forbipasserende på en effektiv, billig og relativ enkel måde. Har du fx. tænkt på at vise din næste kampagne direkte på facaden, eller fortælle en god historie om ombygning, søgning efter medarbejdere eller noget helt andet?

Hos Kamark Grafisk printer vi digitalt i høj kvalitet på presenning, stof, net og meget andet, og har stor erfaring med både print og ophæng af storformat bannere til udendørs brug.

Hvis du er i tvivl om hvordan din banner skal se ud, hjælper vi dig også gerne med det – og vi er gode til det. Dette gælder ikke kun for bannere, men for alle produkter, du måtte mangle til din markedsføring. Vi kan tilbyde alt indenfor skilte og grafiske løsninger. Hos Kamark grafisk har du alt samlet ét sted. Vi laver gerne alt fra idé og layout til udførsel og montering, så du kan koncentrere dig om alt det, du er god til. Kontakt os og vi finder sammen ud af det næste skridt for dig.

Bannere & flag.
Logoflag
Med logoflag er du med til at gøre dit firma ekstra synligt, og byde gæster og medarbejdere velkommen til virksomheden. Du gør det ligeledes lettere for dine besøgende at finde og genkende din virksomhed.

Kamark Grafisk leverer kvalitets flag i alle størrelser, og eventuelt også den flagstang, du skal have det op at hænge i. Vi kan endvidere hjælpe dig med alt fra idé og layout til udførsel og montering – hvis du ønsker dette.

Kontakt os gerne for at høre, hvad mulighederne er for bannere & flag.

[crellyslider alias=”24-bannere”]

Kontakt os og vi hjælper dig med alle dine bannere & flag.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.