PopUp systemer er mulighedsrige markedsføringsværktøjer.
Som udstiller eller besøgende på en messestand, så ved du hvor meget førstehåndsindtrykket fra messestanden betyder. En præsentabel, imødekommende og måske overraskende messestand trækker flere gæster til.
Ikke blot den grafik, som skal pryde standen er vigtig, men også dine materialevalg er af stor betydning. Det kan være vægge, podier, bannere, roll-ups, PopUp’s osv. Det hele skal i en større sammenhæng hurtigt fange interessen hos messegæsten, inden denne er gået forbi. Vi kan hjælpe dig med alt til din fremtidige messestand, så den er i rød tråd med netop din virksomheds værdier og mål.
Gennem mange års leverancer til store og små messer, har vi fået en stor erfaring med, hvad der fanger opmærksomheden hos travle messegæster. Kamark tilbyder et stort udvalg af forskellige PopUp systemer,som er lette at sætte op og tage ned igen. Systemer som kan anvendes til mange forskellige events, messer, udstillinger m.v. I løbet af ingen tid har du en professionel og opmærksomhedskrævende stand. Kamark Grafisk kan også her hjælpe dig med alt fra idé til udførsel.

Kontakt os gerne for mere info.

[crellyslider alias=”25-popup”]

Kontakt os for at høre hvilke PopUp systemer, vi kan hjælpe dig med.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her