Displays er stederne i butikken, hvor beslutningen om at købe helst skulle finde sted. Butiksdisplays er en mulighed for at opnå dette og samtidig skabe en unik butik. Disse kan laves præcis, som du vil have dem. De skaber mange muligheder for at udsmykke og stemningsskabe din butik med dine produkter. Alle flader og displays benyttes til at formidle budskaber og stemninger til kunderne i butikken. Dette kan være kategoriskilte og en masse andre instore løsninger. Disse er med til at skabe mersalg.

Displays kan udformes på mange måder og i mange forskellige materialer. De behøver bestemt ikke at være kedelige. Hos Kamark Grafisk konturskærer vi gerne dit skilt, så du får en helt unik dekoration. Denne kan eventuelt være med genanvendelige budskaber, som kan tages af og sættes på igen næste år.

Vi printer blandt andet direkte på lette skilteplader, og sparer derved den traditionelle selvklæbende folie helt væk. Dette giver dig mindre omkostninger og er også miljøvenligt. Det printede kampagneskilt er i høj kvalitet og kan hænges direkte op i butikken. Det gør vi allerede for flere af vore kunder.

Vi printer også butiksskilte direkte på materialer som plast, karton, træ, akryl mm. Alle disse materialer giver muligheder for at dit udskårne skilt får ekstra opmærksomhed.

Det er meget vigtigt, at effekten af dine butiksskilte og hyldemarkører er tænkt ordentligt igennem. Hvor vil du have dine kunder til at bevæge sig hen, og hvad skal de først få øje på? Det handler om at tage styring af dit firma.

Vi hjælper dig hele vejen fra idé til montering, så tag kontakten.