POS eller Point Of Sale.
Ved butiksindretning har du ofte behov for helt unikke og specielle løsninger, for at give det rette udtryk. Som butiksejer ønsker du at skille dig ud fra mængden. Du ønsker at dirigere udenom de andre butikker og direkte ind i hukommelsen på din målgruppe.

Hos Kamark Grafisk har vi stor erfaring med specialopgaver og -løsninger til butiksindretning. Vi løser mange spændende og ”skæve” opgaver i den stil for vores kunder. Der kan være enkelte elementer, vi ikke selv har mulighed for at producere i eget hus. Her får vi hjælp fra nogle af vores hånd-plukkede og dygtige under-leverandører til at løse opgaven, og det samlede resultat bliver en helt unik butiksindretning. Der er ikke noget Kamark Grafisk ikke kan håndtere.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig frem til netop det signal, din butik skal udtrykke overfor dine kunder. Din butiksindretning og markedsføring deri skal naturligvis også ramme din målgruppe. Alt det har vi mange årtiers erfaring med at finde frem til.

Vores skarpe markedsførings- og grafikerteam sidder klar til at tegne et koncept til din butik- som er alt hvad du har drømt om – og alt det du ikke havde fantasi til.

Skal du bruge lysskilte, vægudsmykning, reoler eller bare hyldekanter? Eller er det noget helt andet du har brug for? Vi kan finde ud af det sammen.Vi udformer sammen interiøret efter dine egne ideer om butiksindretning i almindelighed, og din butiksindretning i særdeleshed.

Vi glæder os til at tage imod din udfordring og sammen med dig finde en løsning, som er special-syet til netop din butik. Uanset om den kommer til at bygge på standardelementer, eller nogle som aldrig er set helt magen til før.

Kontakt os gerne og hør mere om Point of sale.

[crellyslider alias=”22-pos”]

Kontakt os og vi hjælper dig med alle dine POS.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.