Bannere & Flag.
Udendørs bannere bliver mere og mere populære som blikfang til virksomheder og forretninger. Der kan vises mange budskaber til de forbipasserende på en effektiv, billig og relativ enkel måde. 

Hos Kamark Grafisk printer vi digitalt i høj kvalitet på presenning, stof, net og meget andet. Vi har stor erfaring med både print og ophæng af storformats bannere til udendørs brug.

Hvis du er i tvivl om hvordan din banner skal se ud, hjælper vi dig også gerne med det – og vi er gode til det. Dette gælder ikke kun for bannere, men for alle produkter, du måtte mangle til din markedsføring. Vi kan tilbyde alt indenfor skilte og grafiske løsninger. Hos Kamark grafisk har du alt samlet ét sted. Vi laver gerne alt fra idé og layout til udførsel og montering, så du kan koncentrere dig om alt det, du er god til. Kontakt os og vi finder sammen ud af det næste skridt for dig.

Kamark Grafisk leverer kvalitets flag i alle størrelser, og eventuelt også den flagstang, du skal have det op at hænge i. Vi kan endvidere hjælpe dig med alt fra idé og layout til udførsel og montering – hvis du ønsker dette.

Kontakt os gerne for at høre, hvad mulighederne er for bannere & flag.