Profilering
Hos Kamark Grafisk tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af Roll-Up systemer. Systemerne er typisk kendetegnet ved at motivet er monteret som et omvendt rullegardin i en kassette. Motivet kan dermed transporteres i kassetten og nemt rulles op der, hvor budskabet skal præsenteres. Af netop denne grund er Roll-Up systemer helt perfekte til blandt andet messer og pop-up butikker. Du kan lynhurtigt stille din messestand op og pakke den ned igen når messen er færdig.

Vi har både mange forskellige modeller beregnet til daglig op- og nedtagning og mere økonomiske kampagne-modeller. Roll-Up systemerne fås ligeledes med flere forskellige mediemuligheder.

Kamark Grafisk kan hjælpe dig med alt fra idé til udførsel af dine Roll-Up systemer. Vi kan hjælpe dig med layoutet, printet og evt demonstration af opsætningen – sidstnævnte er dog helt enkelt.
Vores store erfaring ligger i kraft af vores medarbejderes mange års anciennitet. Den brede faglige kompetence betyder at din opgave er i trygge hænder. Vi samarbejder med dig og dit team og sikrer en optimal løsning på din ”udfordring”. Vi tror på at intet er umuligt.

Kontakt os gerne, så finder vi en løsning.

POS
POPUP SYSTEMER
DISPLAYS