Montage af et projekt er ofte det, der er mest spændende for dig som kunde. Det er der, du ser det færdige produkt og oplever, hvordan det forandrer og forbedrer din virksomheds udseende. I vores øjne er montagedelen en lige så vigtig del som produktionsdelen i projektet. Der findes mange muligheder for at købe forskellige produkter på nettet. Men hvis ikke der er hjælp at hente, når indkøbte skilte eller foliedekorationer skal monteres – så er man jo lige vidt. Derfor har vi vores eget professionelle montageteam.
Derfor klarer vi alle monteringsopgaver i og udenfor din forretning eller virksomhed. Om der skal folietapetseres på væggene, afskærmning på glaspartier eller vinduer, så har de erfaringen med i bagagen. Alt fra montering af CVR-nummeret på din gulpladebil til fuld indpakning af lastbiler eller busser. Fra montering af navneskiltet på postkassen til montering af store facadelogoer og pyloner. Med mange års erfaring indenfor feltet, kan de alle de nødvendige tricks og du kan derfor roligt regne med, at de ved, hvad de gør. Kontakt os og vi kan tage en snak om din næste montering.
Kontakt os for at få mere information omkring vores montageteam.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.