INOX

Facadeskilt med lys hos Inox

Inox

INOX


INOX har fået udarbejdet nyt logo. Vi løste opgaven med produktionen og monteringen. De store facadelogoer med LED-lys skulle monteres på toppen af bygningerne. Vi lavede også skiltning til de forskellige afdelinger samt logoflag. Den nye profil blev samtidigt taget i brug på produktkataloger og andre tryksager. Disse stod vi ligeledes for produktionen af.

Hede Rytmer 2017

Stort tillykke med et fantastisk Hede Rytmer arrangement, der i år blev velsignet med det mest perfekte vejr.
En stor tak til “Team Hede Rytmer” for vores samarbejde og partnerskab som leverandør af tryksager, plakater, bannere, skilte med mere til denne begivenhed. Vi glædede os som lokal produktionsvirksomhed specielt over at være en del af festen.
 

Museum Jorn

Vi ønsker tillykke til Museum Jorn med den store publikumssucces og interesse omkring den netop afsluttede Jorn+Munch udstilling. Det har været spændende at deltage på sidelinien med levering af bannere, posters, plancher og tryksager. Ligesom det har været til de mange andre projekter i forbindelse med vores partnerskab og samarbejde med Museum Jorn.
 

Sejlsportsligaen

Vi har indgået samarbejdsaftale med sejlsportsligaen. Her har Kamark stillet en pulje til rådighed med levering af diverse skilte, bannere, klæbere og andre grafiske produkter. Dette er til støtte til hele sejlsportsliga-projektet.