SOMMERFERIE Vi har lukket uge 29+30

INOX

Facadeskilt med lys hos Inox
INOX har gennemgået et komplet redesign. Det kræver facelifting eller total udskiftning af alle emner der viser INOX logoet udad til. Vi løste opgaven med produktionen og monteringen af skiltene. De store facadelogoer på toppen af bygningerne er oplyst bagfra med LED og fanger derved ekstra opmærksomhed i mørke. Vi lavede også skiltning til de forskellige afdelinger samt logoflag.

Det nye INOX brand blev derudover også overført på Roll ups, produktkataloger og andre tryksager af vores grafiske afdeling.

Hede Rytmer 2017

Stort tillykke med et fantastisk Hede Rytmer arrangement, der i år blev velsignet med det mest perfekte vejr.
En stor tak til “Team Hede Rytmer” for vores samarbejde og partnerskab som leverandør af tryksager, plakater, bannere, skilte med mere til denne begivenhed. Vi glædede os som lokal produktionsvirksomhed specielt over at være en del af festen.
 

Museum Jorn

Vi ønsker tillykke til Museum Jorn med den store publikumssucces og interesse omkring den netop afsluttede Jorn+Munch udstilling. Det har været spændende at deltage på sidelinien med levering af bannere, posters, plancher og tryksager. Ligesom det har været til de mange andre projekter i forbindelse med vores partnerskab og samarbejde med Museum Jorn.
 

Sejlsportsligaen

Vi har indgået samarbejdsaftale med sejlsportsligaen. Her har Kamark stillet en pulje til rådighed med levering af diverse skilte, bannere, klæbere og andre grafiske produkter. Dette er til støtte til hele sejlsportsliga-projektet.
 

Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.