Kamarks historie begyndte i maj 1945, da vi startede op som skiltevirksomhed under navnet Kama Skilte. Idag, mere end 70 år senere, leverer vi dog meget mere end skilte. I videoen herunder inviterer vi dig indenfor på en rundvisning i virksomhedens afdelinger. Du ser en lille bid af de mange former for opgaver, vi løser her i huset.
Kamarks historie fortsat da vi i slutningen af 2013 etablerede en helt ny afdeling i huset. Det betød, at vi endnu bedre kunne levere alle former for tryksager. Vi kunne klare hvilken som helst opgave, og tanken om at lave totalløsninger begyndte at tage form. Sådan blev det; så du som kunde nu kun behøver at bestille ét sted. Vi laver alt indenfor grafiske opgaver – alt er samlet ét sted hos os.

Filosofi

Den gennemborende filosofi hos Kamark i dag, er at kunderne kun behøver at henvende sig ét sted – at vi er totalleverandøren. Denne filosofi er understøttet af tanken om, at det ikke er nok at løse opgaverne til perfektion, det skal også være nemt for vores kunder. Alle skal føle, at vi bidrager med god og solid rådgivning baseret på en høj faglighed. Vi tager hånd om vores kunders behov og ønsker igennem hele processen. I dag er fleksibilitet også et vigtigt nøgleord hos os. Mange opgaver skal ofte løses hurtigt og anderledes. Vi tror på hos os at hver eneste kunde er speciel og at alle er lige vigtige. Vi tror også på, at hver en detalje i en opgave er vigtig – derfra stammer vores hang til perfektion. Lige fra idé og design til produktion og montering. Vores filosofi er, at alt er muligt – ingen opgave er for stor og alle opgaver er mulige.

Kulturen

Medarbejderne hos Kamark er dem, der får brikkerne til at falde på plads. Det skal ofte gå mere end hurtigt, når opgaver skal løses. Det faktum sammenholdt med vores evigt stræben efter topkvalitet og perfektion, betyder at alle medarbejdere hos Kamark lige vigtige. Kreativitet, åbenhed, initiativ og teamwork er det der binder os sammen i løsningerne af de daglige opgaver.

Kvalitet

I bred forstand er topkvalitet det, vi altid stræber efter og vi lægger stor vægt på de faglige og håndværksmæssige dyder, kombineret med en fortsat udbygning af vores viden og produktion med ny teknologi.


Giv os et kald på 86 81 14 99, skriv os en mail – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her – så kan du løbende følge med i nye produkter og gode tilbud. Du er også mere end velkommen til at komme ind forbi til et besøg – vi viser dig gerne rundt og har altid tid og kaffe til dig. Kamark tilbyder alt i skilte- og grafiske løsninger til din markedsføring. Vi hjælper også gerne med hele forløbet fra idé og design til produktion og montering. Vi har gjort det til vores ekspertise, at du ikke behøver at henvende dig flere steder.

Kamark – alt samlet ét sted.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her