Taxareklame er en af de mest virkningsfulde platforme i trafikken. Her bliver bilreklame taget til et højt niveau, i og med at mange taxaer alligevel får en helindpakning for at beskytte lakken mod vind og vejr …og klodsede passagerer.

En taxa er konstant tilstede i gadebilledet, og kan med den rette påklædning blive dit mest sete butiksvindue.
Vælger du at få dit logo på en taxa, øger du genkendelsesværdien for din virksomhed væsentligt. Jo mere du viser dit logo i gadebilledet, desto bedre føler dine kunder at de kender dig. Derfor øger du også samtidig dine kunderelationer, når du bruger taxareklame.

Bildekoration på en taxa kan være diskret og informativ eller meget mere kreativ og med masser af blikfang. Du kan fx. få dekorative elementer af refleks-folie, som vil kunne ses meget klart og tydeligt – især når det er mørkt og dermed udvide din effektive reklameværdi til at gælde hele døgnet rundt.

Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for bilreklame, lige fra selvklæbende folie-tekster og logo til hel-indpakninger – alt i højeste kvalitet. Uanset om det er udskåret folie, digitalt print i fuld farve eller en kombination af disse. Men du behøver ikke at nøjes med bilen. Du får endnu større reklame- og genkendelsesværdi, hvis alle dine køretøjer matcher.

Vi kan også tilbyde foliepåsætning til private: motorcykler, hjelme, campingvogne, cykler, trailere, havetraktorer – bring it on! Tjek lige SIF bussen for eksempel.

Måske er du i tvivl om, hvordan det hele skal se ud? Vores grafikere klarer gerne layoutet for dig.
Bare giv dem et kald!