Solfilm til firmabilen er altid en god løsning, hvad end det er solfilm til firmabilen, lastbilen, bussen, mm.

Hvis du vælger at få solfilm på din bus, lastbil, firmabil mm. øger du din genkendelseværdi ved at bruge solfilm på alle dine køretøjer. Der kan også skæres logo’er i solfilm, jo mere du viser dit logo i gadebilledet, desto bedre føler dine kunder, de kender dig. Derfor øger du også samtidig dine kunderelationer, når du bruger solfilm.

Solfilmen kan være næsten gennemsigtig eller meget mørk, den kan være kreativ og med masser af blikfang. Du kan fx. få dekorative elementer af solfilm på dine ruder, som vil kunne ses meget klart og tydeligt.

Ved Kamark ser vi mange fordele ved at vælge solfilm, så som beskyttelse mod UV-stråling, solfilm blokerer næsten 100% af de farlige UV-stråler, udover dette er der også varmeafvisning, sådan at varmen bliver udenfor bilen og temperaturen i bilen sænkes. Endnu en fordel er at der er mere privat liv på fx. bagsædet hvis du har en bærbar computer, fortrolige papirer ext. til at befinde sig der.

Solfilm gør at ruderne bliver mørkere så man er fri for nysgerrige blikke. Solfilm beskytter desuden også bilens interiør, uanset hvor på bilen der er monteret solfilm beskytter det altid det interiør der er bag ruderne. På den måde undgår man at møbler og lign. falmer i solen hvis man har en varevogn fx.

Busser, lastbiler, varvogne, biler og meget andet egner sig godt til solfilm, på alle køretøjets vinduer er solfilm enormt effektiv.

Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for solfilm,  – alt i højeste kvalitet. Uanset hvilken slags solfilm du har behov for kan Kamark klare det for dig, uanset om det er til firmabilen, lastbilen, bussen mm.

Vi kan også tilbyde solfilm til private: campingvogne, trailere, biler, havetraktorer – ja alt!

Måske er du i tvivl om, hvordan det hele skal se ud? Kamark Grafisk sætter også gerne layoutet op for dig. Vi hjælper gerne helt fra idé til færdig produkt.

Kontakt os gerne for at høre, hvad mulighederne er for solfilm på din firmabil, lastbil, bus mm. 

[crellyslider alias=”13-solfilm”]

Kontakt os og vi hjælper dig med solfilm – både produktion og montering.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.