Kamark har igennem mange år, opbygget en solid viden og erfaring omkring vægdekorationer. Vi ved hvad der virker og hvordan du får mest synlighed for pengene. Fra heldækkende dekorative folieløsninger eller vægprint lavet som en selvklæbende folie.

Vægfolier laves individuelt til hver enkel kunde, og kan skabe nyt liv til en tom og kedelige væg i ethvert rum. Vægdekorationer er med til at understrege jeres visuelle identitet. Det fungere både som en dagligdags reminder omkring virksomhedens kerneværdier eller bare som dekoration. Uanset hvad du ønsker at få på din væg, kan vi hjælpe dig med at komme videre.
Folien er let at montere og udskifte hvis man ønsker en hyppigere udskiftning af miljøets udtryk. Ligeledes har vi et egnet medie til alle slags underlag.

Har du allerede et billede eller design i en god kvalitet, kan du få det op på din væg. Kræver du noget helt specielt til netop din virksomhed, har vi erfarende grafikere der står til rådighed til at skabe præcist det motiv du kunne tænke dig.

Du kan se flere eksempler på væg og gulvfolieløsninger som vi har lavet for vores kunder på vores instagram.

Hvis du i stedet er på udkig efter en dekorativ løsning til jeres facade, kan du få lavet et facadeskilt som skilteplade med folietryk eller som farvestrålende facadelogo med LED lys.