Sikkerhedsfolie er den sikre vej til optimal synlighed og mindre vedligeholdelse. Ofte er foliedekorationer skåret i gennemfarvet folie, men med den metode mister man mange muligheder. Blandt andet mister man brugen af gradierede farveeffekter, skygger og fotos. Derfor er sikkerhedsfolieprint en mere flexibel løsning i forhold til de mest moderne virkemidler. Printet lamineres efterfølgende og derved bliver holdbarheden rigtig god. Dine print kan lamineres med enten blank eller mat laminat.

Hvis du har brug for synlighed – indvendig eller udvendig – er dette også en af de optimale løsninger. Folieprint på din firmabil, kan også meget vel være løsningen for dig. Ligesom det har været for så mange andre af vores kunder.

Vi har ekpertise i at kunne hjælpe dig hele vejen igennem. Helt fra idé og layout til udførsel og montering af dit folieprint – ja faktisk af alle dine markedsføringsprodukter. Vi tilbyder alt i skilte og grafiske løsninger og følger dem alle helt til dørs hos vores kunder.
Kamark Grafisk – alt samlet ét sted.

Hos Kamark Grafisk har vi mange års erfaring med sikkerhedsfolieprint og dekoration, derfor er vi sikre på at du kan få den helt rigtige løsning som passer perfekt til dig.

Kontakt os gerne for at høre, hvad mulighederne er indenfor sikkerhedsfolieprint.

Kontakt os og vi hjælper dig med din sikkerhedsfolie – fra produktion til montering.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.