Markiser bruges næsten overalt i gågademiljøet. Butikkerne bruger dem til at skærme for solen i de store vinduespartier og de beskytter produkterne på gadestativerne mod regn og sne. Caféerne, restauranter og festivaller bruger dem til at skabe de optimale rammer for kundernes besøg – udenfor. De spreder både hygge og er praktiske. Så hvorfor ikke bruge disse til at skabe opmærksomhed til din butik. Selve produktionen af dem overlader vi til eksempelvis www.alux.dk – men det specielle tryk med stærk holdbarhed, står vi for.
Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for dekorationer til markiser, det er et helt specielt tryk med stærk holdbarhed – alt i højeste kvalitet.

Få din butik til at skille sig ud med grafisk design på din butiks markise. Jo flere steder du viser dit logo frem, jo mere genkendelse vil dit logo skabe. Dette kan en god markise hjælpe dig med.

De optimale rammer som skabes af markiser ved caféer, restauranter og festivaller er alle forskellige og sender hver sit budskab, vil du skille dig ekstra meget ud i mængden? Så sørg for at lige netop din markise er den som har det flotteste budskab, de stærkeste farver og den flotteste udførelse.

Måske er du i tvivl om, hvordan det hele skal se ud? Kamark Grafisk sætter også gerne layoutet op for dig. Vi hjælper gerne helt fra idé til færdig produkt

Kontakt os gerne og vi hjælper dig i samarbejde med Allux.

Kontakt os og hør mere om hvilke markiser din butik kan gøre bedst brug af.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her