Markiser bruges næsten overalt i gågademiljøet. Butikkerne bruger dem til at skærme for solen i de store vinduespartier og de beskytter produkterne på gadestativerne mod regn og sne. Caféerne, restauranter og festivaler bruger dem til at skabe de optimale rammer for gæsternes besøg – udenfor. De spreder både hygge og er praktiske. Så hvorfor ikke også bruge dem til at skabe opmærksomhed til din virksomhed?

Selve produktionen af dem overlader vi trygt til specialisterne hos www.alux.dk, hvor du også kan finde gode råd mht. vedligeholdelse af dugen. Det med dekorationen står vi for. Og det er ikke bare lige…
Kamark leverer og monterer alle former for dekorationer, men her anvendes der en ret speciel teknik, som vi har afprøvet og forbedret løbende, så dit motiv bliver ved med at se godt ud. Vi lægger vægt på det bedste udseende og den længste holdbarhed samtidig.

Få din butik til at skille sig ud med grafisk design på facaden. Jo flere steder du viser dit logo frem, jo mere genkendelse bliver der genereret til dit logo. Dette kan en god markise hjælpe dig med. De optimale rammer som markiser skaber er ved caféer, restauranter og festivaller er alle forskellige og sender hver sit budskab. Vil du skille dig ekstra meget ud i mængden? Så sørg for at lige netop din markise er den som har det klareste budskab, de stærkeste farver og den flotteste udførelse.

Idéer og kreativitet

Måske er du i tvivl om, hvordan det hele skal se ud? Vores grafikere laver også gerne layoutet for dig. Kontakt os gerne og vi hjælper dig i samarbejde med vores specialiserede partner Alux.