20% RABAT på alle skilteplader i webshoppen
GÅ TIL KAMPAGNE

Loftdekorationer er effektive. Lofter er et effektivt og stadig anderledes sted at reklame og profilere sig selv på. Der er masser af plads og derfor mange muligheder i denne højde. Dette gør lokationen meget effektiv. Der er også mange muligheder for at gøre dit loft personligt i din virksomhed.
Vi har med vores erfaring indenfor loftdekorationer, meget at tilbyde dig. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvordan dit loft skal se ud. Måske er det bare et lille areal af dit loft, der skal være anderledes. Måske du vil have en loft-sti eller måske du selv har den bedste idé.

Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for dekorationer til lofter, lige fra selvklæbende folie-tekster og logo til hel-indpakninger – alt i højeste kvalitet.

Uanset om det er udskåret folie, digitalt print i fuld farve eller en kombination af disse. Men du behøver ikke at nøjes med dekoration til loftet, du kan også få folie på din bil, gulv mm.

Måske er du i tvivl om, hvordan det hele skal se ud? Kamark Grafisk sætter også gerne layoutet op for dig. Vi hjælper gerne helt fra idé til færdig produkt

Vi hjælper uanset hvad hele vejen, bare lad høre fra dig.

Kontakt os og vi hjælper dig med din næste loftdekoration.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.