Vi dekorerer også ruder – både på facaden og indenfor. Vores udstyr klarer alle slags foliedekoration: plain eller med print, fulddækkende, stafferet eller konturskåret efter din egen tegning. I mange nyopførte kontormiljøer er der brug for lidt diskretion i lokalerne. Lidt folie på glasset kan give kontoret en hel anden ro i den travle hverdag.

Det sandblæste look (også kaldet “dusted” eller “frosted”) bliver anvendt i rigtig mange sammenhæng. Et eksempel som alle har set er vinduet på badeværelset. Her blænder man hele vinduet af, men lukker stadigvæk dagslyset ind. Og så er der glasdøre i al almindelighed. Hvis man lægger mærke til det, så har de alle som minimum en vandret stribe eller nogle prikker påmonteret. For dem der ikke har det bliver ret hurtigt udsmykket med ansigtsaftryk… av for den!

Når en rude skal blændes af, kan den lige så godt blive opgraderet til reklameplads. Der er mulighed for print på både klar, dusted og perforeret film. Den sidste hedder også one-way-vision og bliver ofte anvendt til på busser.
Se et eksempel på et helt viduesparti med one-way-vision her: Busch Glasdekoration