En hurtig, alsidig og meget holdbar printteknologi. Med direkte UV print kan vi printe på langt de fleste plane overflader, eksempelvis på træ, MDF, acryl, glas, døre osv. Kun fantasien sætter grænserne.
…ja ok, også størrelsen: max. 250 x 300 cm og materialetykkelse op til 10 cm. Kom med din udfordring og lad os vise dig mulighederne.


Hvad er UV print

UV print er en digital trykteknologi der anvender ultra-violet lys til at hærde toneren. Umiddelbart efter printhovedet, som sprøjter toneren på mediet, følger UV lys enheden og hærder toneren. Der er derfor ikke nogen tørretid at tage hensyn til – printet er klar så snart det kommer ud af maskinen.
Derudover er UV print vejrfast og har en ekstrem lang holdbarhed hvad angår falmning.
Og sidst men ikke mindst er teknologien meget miljøvenlig i forhold til Solvent print (storformat print med blæk), fordi selve overførelsesprocessen udleder et minimum af dampe og spildvarme. Dertil kommer det faktum, at der spares mange kvadratmeter selvklæbende folie ved at UV print kan udføres direkte på emnet, også selv om der måske anvendes utraditionelle skiltematerialer.


Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.