Akustikplader kan være yderst effektive i store åbne kontorlandskaber. Akustikken i lokalerne kan nemlig være en udfordring. Der findes mange gode måder at dæmpe lydniveauet på. Men husk også at med storformatprint, kan du både få skabt en bedre akustik og samtidig få flotte printede motiver. Vi kan bl.a. tilbyde direkte print på specielle akustikplader, loftsplader og stofbannere i alu-rammer.
Sidstnævnte kan du i øvrigt let selv udskifte motiverne for at få fornyelse på væggene. Brug samtidigt akustikpladerne til at højne kreativiteten ved at få dine firmaværdier op på pladerne, som set herunder. Du kan bruge akustikpladerne på mange måder, det er kun fantasien, der sætter grænserne. Kontakt os og vi hjælper gerne hele vejen igennem dem – både fra idé til montering.

 

Kontakt os hvis du er i tvivl om, hvorvidt akustikplader skal være en del af pakkeløsningen for din virksomhed.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Hvad er akustikplader?

Akustikplader er en plade med lyddæmpende egenskaber som kan forkort klangtiden i et lokale. Akustikplader bliver ofte brugt i åbne kontormiljøer for at give et bedre arbejdsklima.

Hvad er akustikplader lavet af?

Akustikplader kan være lavet af flere forskellige materialer. Ofte er de lavet af træbeton, mineraluld eller perforerede gipsplader.

Kontakt os for at høre mere om vores lyddæmpende akustikplader!

Hvad koster akustikplader?

Vi kan tilbyde akustikplader i forskellige materialer og kvaliteter. Prisen varierer alt efter om montering er inkluderet.

Kontakt os og vi hjælper dig igennem valg af materiale, type og montering.