Akustikplader kan være yderst effektive i store åbne kontorlandskaber. Akustikken i lokalerne kan nemlig være en udfordring. Der findes mange gode måder at dæmpe lydniveauet på. Men husk også at med storformatprint, kan du både få skabt en bedre akustik og samtidig få flotte printede motiver. Vi kan bl.a. tilbyde direkte print på specielle akustikplader, loftsplader og stofbannere i alu-rammer.

Sidstnævnte kan du i øvrigt let selv udskifte motiverne for at få fornyelse på væggene. Brug samtidigt akustikpladerne til at højne kreativiteten ved at få dine firmaværdier op på pladerne, som set herunder. Du kan bruge akustikpladerne på mange måder, det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Find inspiration på vores instagram eller kontakt os og vi hjælper gerne hele vejen igennem dem – både fra idé til montering.

Akustikplader
Hvad er akustikplader?

Akustikplader er en plade med lyddæmpende egenskaber som kan forkort klangtiden i et lokale. Pladerne bliver ofte brugt i åbne kontormiljøer for at give et bedre arbejdsklima.

Hvad er akustikplader lavet af?

Akustikplader kan være lavet af flere forskellige materialer. Ofte er de lavet af træbeton, mineraluld eller perforerede gipsplader.

Hvad koster akustikplader?

Vi kan tilbyde akustikplader i forskellige materialer og kvaliteter. Prisen varierer alt efter om montering er inkluderet.