Akustikplader kan være yderst effektive i store åbne kontorlandskaber. Akustikken i lokalerne kan nemlig være en udfordring. Der findes mange gode måder at dæmpe lydniveauet på. Men husk også at med storformatprint, kan du både få skabt en bedre akustik og samtidig få flotte printede motiver. Vi kan bl.a. tilbyde direkte print på specielle akustikplader, loftsplader og stofbannere i alu-rammer.
Sidstnævnte kan du i øvrigt let selv udskifte motiverne for at få fornyelse på væggene. Brug samtidigt akustikpladerne til at højne kreativiteten ved at få dine firmaværdier op på pladerne, som set herunder. Du kan bruge akustikpladerne på mange måder, det er kun fantasien, der sætter grænserne. Kontakt os og vi hjælper gerne hele vejen igennem dem – både fra idé til montering.

 

Kontakt os hvis du er i tvivl om, hvorvidt akustikplader skal være en del af pakkeløsningen for din virksomhed.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.