Akustikplader til væg kan være yderst effektive i store åbne kontorlandskaber. Nu til dags har de fleste rum dårlig akustik, det er tit fordi at nutidens byggeri ofte består af hårde flader, såsom glas, beton og stål, der kaster lyden rundt i lokalet. Det kan medfører til at du oplever gener som stress og koncentrationsbesvær grundet unødvendig støj i dagligdagen.

Akustikplader kan i dine lokaler mindske dine akustiske udfordring. Der findes mange gode måder at dæmpe lydniveauet på. Men husk også at med storformatprint, kan du både få skabt en bedre akustik og samtidig få flotte printede motiver. Vi kan bl.a. tilbyde direkte print på specielle akustikplader, loftsplader og stofbannere i alu-rammer.

Sidstnævnte kan du i øvrigt let selv udskifte motiverne for at få fornyelse af dine akustikplader til væg. Brug samtidigt akustikpladerne til at højne kreativiteten ved at få dine firmaværdier op på pladerne, som set her. Du kan bruge akustikpladerne på mange måder, det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Find inspiration på vores instagram eller kontakt os og vi hjælper gerne hele vejen igennem dem – både fra idé til montering.

Anvend akustikplader nu for en god akustik i dine lokaler!

Akustikplader
Hvad er akustikplader?

Akustikplader er en plade med lyddæmpende egenskaber som bruges til at forkorte klangtiden i et lokale. Pladerne bliver ofte brugt i åbne kontormiljøer for at give et bedre arbejdsklima.

Hvad er akustikplader lavet af?

Akustikplader kan være lavet af flere forskellige materialer. Ofte er de lavet af træbeton, mineraluld eller perforerede gipsplader.

Hvad koster akustikplader?

Vi kan tilbyde akustikplader i forskellige materialer og kvaliteter. Prisen varierer alt efter om montering er inkluderet.