Trailere egner sig godt til dekoration og reklame.

Hvis du vælger at få dit logo på din trailer, øger du din genkendelsesværdi væsentligt. Jo mere du viser dit logo i gadebilledet, desto bedre føler dine kunder, de kender dig. Samtidig øges dine kunderelationer, når du bruger reklame.

Dekorationen kan være diskret og informativ eller meget mere kreativ og med masser af blikfang. Du kan fx. få dekorative elementer af refleks-folie, som vil kunne ses meget klart og tydeligt – også når det er mørkt og dermed udvide din effektive reklameværdi til at gælde hele døgnet rundt. Det er også en mulighed at få lavet en hel-indpakning af din trailer, og derved både beskytte lakken mod vind og vejr derpå og få maksimal opmærksomhed, når du køre rundt på vejene.

Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for reklame, lige fra selvklæbende folie-tekster og logo til hel-indpakninger – alt i højeste kvalitet. Uanset om det er udskåret folie, digitalt print i fuld farve eller en kombination af disse.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele skal se ud så sætter vi gerne layoutet op for dig. Vi hjælper dig helt fra idé til færdig produkt.

Kontakt os gerne for at høre, hvad mulighederne er for trailer reklame på din trailer, eller find inspiration på vores instagram.