Lastbiler egner sig godt til dekoration og bilreklame.

I mange virksomheder er lastbilen dit vigtigste butiksvindue i gadebilledet og når du er ude hos en kunde, derfor er det vigtigt at have dit logo på lastbilen. Vælger du derudover at få dit logo på lastbilen, øger du din genkendelsesværdi væsentligt. Du øger du dine kunderelationer, når du bruger reklame på din lastbil.

Dekorationen kan være diskret og informativ eller meget mere kreativ og med masser af blikfang. Du kan fx. få dekorative elementer af refleks-folie, som vil kunne ses meget klart og tydeligt – også når det er mørkt og dermed udvide din effektive reklameværdi til at gælde hele døgnet rundt. Det er også en mulighed at få lavet en hel-indpakning af din lastbil, og derved både beskytte lakken mod vind og vejr derpå og få maksimal opmærksomhed, når du køre rundt på vejene.

Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for bilreklame, lige fra selvklæbende folie-tekster og logo til hel-indpakninger – alt i højeste kvalitet. Uanset om det er udskåret folie, digitalt print i fuld farve eller en kombination af disse. Men du behøver ikke at nøjes med bilen. Du får endnu større reklame- og genkendelsesværdi, hvis alle dine køretøjer matcher.

Vi kan også tilbyde foliepåsætning til private: motorcykler, hjelme, campingvogne, cykler, trailere, havetraktorer – ja alt!

Måske er du i tvivl om, hvordan det hele skal se ud? Kamark Grafisk sætter også gerne layoutet op for dig. Vi hjælper gerne helt fra idé til færdig produkt.

Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for bilreklame på din lastbil.

Om persondata og cookies

Også vi smugler en cookie ned i din lomme, når du kommer på online besøg. Hvis det er ok med dig, så kan du bare klikke på "acceptér" og slippe for denne popup. Er du i tvivl om, hvad det hele går ud på, kan du finde mere info her.