En busreklame er noget af det vildeste i bybilledets jungle. Hvis du vælger at få folieprint din bus, øger du din genkendelsesværdi væsentligt og giver dig selv massere af muligheder for en bred eksponering. Jo mere du viser dit logo i gadebilledet, desto bedre føler dine kunder, de kender dig.

Dekorationen kan være diskret og informativ eller med masser af blikfang. Mange vælger at fuld indpakke deres bus. Det vil både beskytte lakken mod vind og vejr og tiltrække maksimal opmærksomhed, når du kører rundt på vejene.

Kamark Grafisk leverer og monterer alle former for busreklame, lige fra små folie-tekster og logo til hel-indpakninger – alt i højeste kvalitet. Uanset om det er udskåret folie, digitalt print i fuld farve eller en kombination af disse. Med mange års erfaring er vi eksperter inden for dekorationer af alle slags kører tøjer, og hjælper dig på vej til at frembringe det helt rigtige budskab.

Vi tilbyder også foliedekoration til private: motorcykler, hjelme, campingvogne, cykler, trailere, havetraktorer – ja alt!